Nakon tenka i bacač raketa dovezen na Marakanu
Foto: Instagram

Uoči proslave titule

Nakon tenka i bacač raketa dovezen na Marakanu

Navijači Crvene zvezde pripremili su još jedno iznenađenje uoči proslave nove titule.

Beogradski klub na narednom meču sa Proleterom će proslaviti osvajanje 31. titule prvaka, a već duže vrijeme sa Marakane najavljuju spektakl.

Prvi korak je već napravljen. Crveno-bijelima očito nije bilo dovoljno kada su u ljeto prošle godine pred stadion postavili tenk, što je izazvalo burne reakcije s obzirom da se radi o ratnom simbolu, a sada su se potrudili da stadion dodatno izgleda kao vojni poligon.

Naime, na platou ispred Marakane postavljen je i raketni bacač za protuzračnu odbranu.

''Raketna baza Marakana'', stoji u naslovu objave Delija na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U nastavku pogledajte fotografiju.

Top Komentari

goku_iz_sirokog
Koji primitivci, što ides istocnije to veće seljacine nazalost, pa mi smo za njih obecana zemlja
14 0
Zulfikar
Smjehurija od tima koje su osnovale komunjarejos povrh svega zove se "Crvena Zvezda", ciji navijaci nose tursko ime i ispoljavaju cetnistvo na svakom koraku. Umjesto CZ trebali bi se zvati FK Kontradiktornost.
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi