Stara dama ne štedi ovog ljeta
Stara dame sprema ponudu za Brazilca (Foto: EPA)

Stiže ponuda i za Paulinha

Stara dama ne štedi ovog ljeta

Midhat Šljivak

Torinski Juventus očigledno je odlučio da pod svaku cijenu stvori zaista spektakularan tim.

Stara dama ozbiljno koketira sa najboljim fudbalerom svijeta Cristianom Ronaldom i taj transfer bi uskoro mogao biti kompletiran, a rukovodstvo Bianconera nema namjeru stati samo na tom transferu.

Na listi želja Juventusa je i brazilski veznjak Paulinho iz redova Barcelone. Za 30-godišnjeg fudbalera spremili su cifru od 40 miliona eura i sada se čeka odgovor katalonskog velikana.

Od dolaska na Nou Camp Paulinho igra zaista odlično. Pokazao se kao pravo pojačanje, ali lako bi se moglo desiti da Barca ipak proda ovog fudbalera posebno jer su oni pokazali interes za Rodriga Bentancura.

Mladi Urugvajac je želja čelnika Barcelone i ne treba čuditi ako ova dvojica fudbalera u narednim mjesecima promijene mjesto boravka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Paulinho je prije katalonskog velikana igrao u kineskom Guangzhou Evergrandeu, a nastupao je još za Tottenham, Corinthians...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi