6

Komentari (6)

Rekorderi
starmac
Gdje ovog kloca nađoše.Još samo treba neki predstavnik SEJDIĆ i FINCI pa da upotpune klupu.Fino su i birali,po nacionalnosti a ne po znanju i kvaliteti.
amadeus21
Nisu konstitutivni XD
nightcry
ja sam se nadao Kruniću, nije je on đaba izvukao Borac iz 2.lige u vrh PL, a i Srbin je po našem sistemu vrijednovanja pa je ispunjavao i taj uvijet....
Benjamingst
Dok god Srbin, Hrvat, Bosnjak - nacionalni kljuc igra ulogu u svakom sportu onda treba I Zidovi, Romi, Atesisti, Albanci I drgi da imaju ista prava kao ova tri naroda. Ali ovo samo rusi drzavu nacionakni kljuc je bolest jedne drzave!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti