Pred start Prve lige RS

Starčević: Očekujem dobru utakmicu

Fudbaleri Krupe odradili su danas pretposljednji trening uoči nastavka prvenstva u Prvoj ligi RS. Izabranike Slobodana Starčevića nije omela ni jaka kiša koja je neumorno padala satima. 

Naprotiv, igrači banjalučkog tima davali su sve od sebe kako bi ispunili zamisli stručnog štaba, te što spremniji dočekali utakmicu 17. kola u kojoj će se sastati sa ekipom Slobode iz Novog Grada.

"Poslije šest nedjelja priprema u Krupi i Novom Sadu smatram da smo u potpunosti spremni, odnosno da možemo kroz igru da konkurišemo za najviši plasman. U svakom slučaju treba uvažavati Slobodu koja sa iskusnom ekipom ima svoje ambicije i ciljeve, tako da će u Novom Gradu vjerovatno biti jedna dobra utakmica. Što se tiče igračkog kadra, pod upitnikom su Uroš Mirković i Mladen Ilić, dok su ostali fudbaleri spremni i sa nestrpljenjem očekuju utakmicu", rekao je za Sportsport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Slobode i Krupe na rasporedu je 5. marta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi