Starčević: Očekujem pobjedu

Novi ispit za mlade Zmajeve

Starčević: Očekujem pobjedu

S. Mlaćo

U-21 reprezentativci Bosne i Hercegovine će sutra u 16:30 sati u Eš Sir Alzetu odigrati meč kvalifikacija za EURO 2023. protiv Luksemburga.

Selektor mladog bh. tima Slobodan Starčević očekuje pobjedu u sutrašnjem meču.

"Za razliku od prošle utakmice sutra nećemo moći da računamo na Igora Savića zbog tri žuta kartona. Ostali igrači su na raspolaganju. Malo su umorni od puta, ali vjerujem da će sutra svi biti na nivou. Očekujem da kroz dobru igru dođemo do bodova i popravimo plasman na tabeli. Reprezentacija Luksemburga je defanzivno disciplinovana ekipa i igraju agresivno. Sigurno je da će tražiti svoju šansu da se predstave u najboljem svjetlu pred svojim navijačima. S druge strane očekujemo da mi kroz naš individualni, timski i taktički kvalitet dođemo do pobjede u ovom susretu.“

Podsjetimo, mladi Zmajevi su prije par dana poraženi u Zenici od Italije 2:1.

Top Komentari

snupi
Strucnjak nema sta.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi