7

Komentari (7)

2323
Djukic..tatin sin koji nije nikada odigrao seniorsku utakmice Saveznog ranga..Starcevic masno naplacuje poslednje utakmice vodjenja U21..
Brazuka
Varešanović odigrao normalnu utakmicu nakon 2 god. Manite se gluposti. Ne treba biti kao ni taj tahric.
amza
Pa svi koji imamo.pratili fudbal u bih zna se da selektori uzimaju pare što od menadžera što od roditelja to je javna tajna zato jesmo tu gdje jesmo jer ne igra kvalitet i zasluga nego novci
GuiliDamou
rabodimis
Nije cudan spisak, cudno je sto za sud i tuzilastvo isplacujemo ogroman budjetski novac a oni konstantno rade protiv nas. Cudno je sto su mnogi clanovi N/FS BiH-a na slobodi, cudno je sto imaju podrsku zakona u pljackama.. Zivimo u cudesnom sistemu, sve je cudno i nenormalno.. Blago nama..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.