Stariji Izraelac pokušao nešto objasniti selektoru na engleskom, ali bolje da nije
Selektor Andreas Herzog se našao u čudnoj situaciji

Bio je nezadovoljan rezultatom

Stariji Izraelac pokušao nešto objasniti selektoru na engleskom, ali bolje da nije

S. Pašalić

Reprezentacija Izraela je također kao i mnoge druge reprezentacije igrala svoje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izraelci su dobro otvorili kvalifikacije i nakon remija protiv Slovenije upisali su pobjede protiv Austrije i Latvije.

Ipak, uslijedio je visok poraz od Poljske rezultatom 4:0 u junu, a sada su 5. i 9. septembra igrali na svom terenu protiv Sjeverne Makedonije i Slovenije u gostima.

Iako se očekivala pobjeda protiv Sjeverne Makedonije, Izrael je odigrao samo 1:1, a nakon toga je protiv Slovenije vodio sa 2:1, ali je na kraju golom Verbića u 90. minuti izgubio sa 3:2.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Austrijanac Andreas Herzog vodi reprezentaciju Izraela, a nakon remija protiv Sjeverne Makedonije se pojavio na press konferenciji, a tamo ga je zatim dočekao zanimljiv prizor.

Naime, jedan stariji navijač Izraela se nekako tu pojavio i pokušao nešto objasniti Austrijancu šta njemu znači Izrael i još neke stvari na engleskom, ali se nije najbolje snašao, a to je na kraju izazvalo smijeh kod ostalih koji su se nalazili u prostoriji.

Top Komentari

Kakve veze ima Izrael i Evropa koliko znam izrael se nalazi u Aziji a ne u Evropi, pa se pitam zasto Izrael ucestvuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u fudbalu, pa ako Izrael ucestvuje u Evropskim kvalifikavijama, pa zasto onda ne bi mogao i Egipat.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi