Startalo i Jedinstvo, Jagodić jasan: Nisam mađioničar, brod nije potonuo!
FOTO: Suad Balić

Teška situacija u Bihaću

Startalo i Jedinstvo, Jagodić jasan: Nisam mađioničar, brod nije potonuo!

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva danas su startali sa pripremama za drugi dio sezone.

Bišćani su imali velikih problema tokom pauze, pa su posljednji startali i definitivno ih očekuje burna polusezona.

Vlado Jagodić će ostati šef stručnog štaba, a danas je nakon prozivke odradio i prvi trening s nogometašima koji su ostali.

"Nadam se da ćemo ipak u ovako teškoj situaciji isplivati iz svega. Ne možemo tako lako baciti tu treću poziciju, a sada moramo se brzo spremiti za prvenstvo koje starta za tri sedmice. Ni najveći mađioničar ne bi mogao obećati nijednu rečenicu šta se može uraditi za tako kratak period. Hvala momcima koji su se zadržali do posljednjeg dana. Brod nije potonuo, zahvaljujući novim ljudima i načelniku", kazao je Jagodić.

NK Jedinstvo će odraditi tri mikro ciklusa priprema.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Do danas smo trebali odraditi 21 treninga i odigrati tri pripremne utakmice. Naš cilj je sada opstanak u ligi i to je realno. Liga je zahtjevna i teška, a mnogo ekipa ispada. Tu je 17 momaka, četvorica su opravdano odsutna. Otvoren smo klub, moja je želja da imamo većinu igrača sa kantona i to je trebao biti koncept ka ljetu. Mnogo se zakasnilo i nema puno vremena", dodao je Jagodić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gumenakita
Na sta je spalo Jedinstvo,kriminalci ga unistili,zalosno,sad je tesko naci nekog ko ce pomoci jer i dalje su u upravi neki govnari,pa prvi sam koji bi pomogao sa kojom hiljadom eura ali dok se ne ocisti sve nema sanse.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi