Status trenera TOŠK-a uzburkao duhove: Je li susret u Gradačcu dogovoren?

Šta će se to dešavati na meču Zvijezda - Iskra

Status trenera TOŠK-a uzburkao duhove: Je li susret u Gradačcu dogovoren?

E. Škorić

U TOŠK-u iz Tešnja sumnjaju u regularnost sutrašnje utakmice u Gradačcu između Zvijezde i Iskre.

TOŠK je trenutno 13. sa 26 bodova, Iskra iz Bugojna ima isto 26, pa slijedi Jedinstvo s 24 i Travnik s 20 bodova, što će reći da nas do kraja čeka dosta uzbuđenja u borbi za ostanak u Prvoj ligi FBiH.

Tešanjci su se pobunili kako bi Iskra sutra mogla dobiti favorizovanu Zvijezdu u Gradačcu, pa je tako trener TOŠK-a Ajdin Mrguda ostavio zanimljiv status na Facebooku.

Da li Mrguda nešto predviđa, to samo on zna, a svakako da će biti zanimljivo pratiti dešavanja iz Gradačca, ali i ostalih prvoligaških terena, obzirom da još ništa nije odlučeno ni u vrhu, a ni u donjem dijelu tabele.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Podsjećamo, do kraja je ostalo da se odigraju još četiri kola, a trenutno je lider Sloga iz Simin Hana sa pet bodova više u odnosu na Olimpik.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Gari Garinča
Iskusni Mrguda nije ništa objavio kad je sa Brkom iz Gračanice u prošlom kolu dogovorio pobjedu Toška. Mrguda očito vodi medijski rat protiv Zvijezde i Iskre, koji mu po ovim objavama očito dobro ide. Ne priča o tome kako premira sudije koji mu sude u Tešnju, itd. Gos. Mrguda prestani glumiti bombaše Mirka i Slavka. Dobro te je.
18 5
Rat_rijeci
Seljak! On je posten sigurno, a igraci mu bjeze iz kluba.
12 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi