Di Francesco kritikovao Džeku: Nekada nestane sa terena!
Roma je konačno počela bilježiti bolje rezultate, a Di Francesco se nada kako će taj niz biti produžen i sutra protiv SPAL-a.

Trener Rome o Dijamantu

Di Francesco kritikovao Džeku: Nekada nestane sa terena!

Trener Rome Eusebio Di Francesco govorio je na današnjoj press konferenciji pred susret protiv SPAL-a između ostalog i o Edinu Džeki.

Naš Dijamant se nalazi u fantastičnoj formi i u posljednja četiri meča, računajući klub i reprezentaciju, je postigao čak šest golova.

Ipak, Di Francesco je danas uputio i neke kritike na njegov račun kazavši da nema kontinuitet i da nije uvijek dostupan saigračima na terenu.

"Džeko ima nevjerovatan potencijal, ali nema kontinuiteta. Ne bude uvijek dostupan saigračima na terenu, nekada naprosto nestane iz utakmice. Ali, mislim da je to do psihe koja je vrlo važna za jednog napadača i mora se iskoristiti", rekao je Di Francesco.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Roma svoj susret 9. kola Serije A igra sutra od 15.00 sati protiv SPAL-a.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Seva1956
Mora nestati kad igra sa igračima koji neznaju ili neće da dodaju loptu.Roma nema dobrog vezistu i zato će se mučiti do januara,
34 2
bianconero
kad je imao skim da igra dao je 39 golova a sad je roma s tobom na celu slabija duplo prodali ste sve sto valja i djekson ti nevalja naces ti jos dugo puno je takvih on promjenio.
32 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi