Stefano Pioli za vikend dobija novi posao?
EPA

Sve će zavisi od rezultata

Stefano Pioli za vikend dobija novi posao?

Ekipa Brescije nije najbolje otvorila sezonu u Seriji A.

U dosad tri odigrane utakmice ovaj tim sa sjevera Italije je slavio samo jednom, a mediji na Apeninima sve češće špekulišu kako bi takvi rezultati mogli rezultirati promjenom na trenerskoj klupi.

Eugenio Corini je pod velikim pritiskom, a presudna utakmica za njega će navodno biti za vikend kada Brescia igra s Udineseom. Ukoliko Brescia izgubi, ovaj stručnjak će dobiti otkaz i već je, čini se, poznato ko bi ga mogao naslijediti.

To bi, kako tvrdi Gazzetta dello Sport, trebao biti Stefano Pioli koji je bez angažmana otkako se u aprilu razišao s Fiorentinom. Ovaj 53-godišnji stručnjak u Italiji je vodio niz klubova, među kojima je i Inter, a navodno je već održao neformalne razgovore s vodstvom Brescije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Otežavajuću okolnost za Bresciju na startu sezone predstavlja i to što Mario Balotelli zbog suspenzije još ne konkuriše za utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije