Sterling bi mogao napraviti iznenađujući transfer

Želi ga Chelsea

Sterling bi mogao napraviti iznenađujući transfer

Midhat Šljivak

Ofanzivac Manchester Cityja Raheem Sterling (23) mogao bi napraviti iznenađujući transfer u ljetnom prelaznom roku.

Iako je jedan od najvažnijih igrača u timu Pepa Guardiole, razgovori o novom ugovoru sa Cityjem su stali, a to namjerava iskoristiti londonski Chelsea.

Navodno, Plavci bi rado vidjeli 23-godišnjeg fudbalera u svojim redovima i namjeravaju Građanima poslati ponudu za njegove usluge, dok su Sterlingu spremili bogati ugovor.

Tako bi Sterling mogao na kraju završiti u Chelseaju koji je najavio nekoliko pojačanja za ljetni prelazni rok i upravo sjajni ofanzivac bi na kraju mogao doći na Stamford Bridge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To bi mu bio drugi veliki transfer u karijeri jer je 2015. godine odlučio da napusti Liverpool i da pojača Manchester City.

Ove sezone Sterling igra zaista sjajno. Nastupio je u 34 meča i postigao je čak 19 pogodaka.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi