Šou u režiji Miroslava Stevanovića: Golčina i dvije asistencije protiv Basela

Kakva utakmica za reprezentativca BiH

Šou u režiji Miroslava Stevanovića: Golčina i dvije asistencije protiv Basela

E. Oštraković

Sinoć su utakmicu 35. kola Švicarske Super lige odigrali Servette i Basel, a nakon posljednjeg zvižduka pobjednika nije bilo. Ipak, navijači su imali šta da vide jer je postignuto šest golova, a konačan rezultat bio je 3:3.

Golova na ovom susretu nije bilo sve do završnice prvog poluvremena, a sve je krenulo sjajnom asistencijom Miroslava Stevanoviča iz 41. minute. Gol za vodstvo domaćih postigao je Bedia.

Ipak, samo dvije minute kasnije Amdrouni nakon asistencije Dioufa vraća stvari na početak i postavlja konačan rezultat prvog poluvremena.

Drugi dio utakmice oblje otvaraju gosti i dolaze do preokreta u 69. minuti. Burger je opalio sa tridesetak metara i postigao prelijep gol.

Četiri minut kasnije Stevanović je upisao novu asistenciju. Ovaj put gol za izjednačenje Servettea postigao je Touati.

Svoj šou Stevanović je zaokružio u 81. minuti i to na fenomenalan način. Postigao je prelijep gol za novo vodstvo svoje ekipe.

Ipak u 88. minuti Amdouni postiže gol za 3:3 i tako postavlja konačan rezultat ove utakmice.

Zaista Stevanović je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Basela, a naravno to najbolje pokazuju dvije asistencije i golčina koju je postigao.

Servette se nakon ovog kola nalazi na 2. mjestu sa 55 osvojenih bodova dok je Basel na 5. mjestu sa 44 osvojena boda.

Top Komentari

Vrbaski
Nista novo, borben, brz, precizan kad je u sansi i naposlijetku jedan od rijetkih reprezentativaca koji ima kontinuitet a istovremeno standardan u jednoj od boljih ekipa svicarske lige i onda ga prevara od selektora ostavi na tribinama. Rado bih ga vidio u napadu iza Dzeke a u paru sa Demirovicemu u nekoj 433 formaciji sad kad imamo jake bekove.
2 0
DOKTOR_GAZ_
U reprezentaciji mu IZMISLE POVREDU, i guraju HUSARINE PANJEVE..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi