Stevanović junak Slavije protiv Borca

Tim iz Istočnog Sarajeva remizirao na gostovanju

Stevanović junak Slavije protiv Borca

S. Mlaćo

Danas su odigrani preostali susreti 17. kola Prve lige RS, a Slavija je remizirala na gostovanju kod Borac iz Kozarske Dubice.

Bilo je 1:1 i u Slaviji mogu biti zadovoljni s obzirom da je nedostajalo više od pola tima.

Na golu Slavije šansu je dobio zimsko pojačanje Stefan Stevanović i u nekoliko navrata se istakao sjajnim intervencijama. Kod 1:1 Borac je imao kolosaln šansu, ali i tada se istakao Stevanović koji je spasio svoj tim te pokazao da će u narednom periodu biti 'jedinica' na golu nekadašnjeg premijerligaša.

Stevanović je opravdao povjerenje struke i bio junak Slavije koja će sada nove bodove tražiti u narednom kolu kada će ugostiti Željezničar Sport Team.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Slavija je na 12. mjestu i tražit će put ka sredini tabele.

Top Komentari

Muller
Ne postoji. Na kartama je to Lukavica. Na karti ima samo opština Istočno Novo Sarajevo.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi