32

Komentari (32)

EdwinPol
Hahahahah ko o cemu, kmecavci i sportsport o prosloj sezoni i tituli koju su oni zamislili da bi osvojili buahahah
Denchi
Momak ima Covid ba, bunca od temperature....hahahahahahaha
fantasma
Da su babi muda...
user1593205544
100% bi ste bili prvaci a nemate za korona testove
metardrva
?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️, sam si sad rekao da ste kupili titulu
tbra
Upravu je čovjek, Željo je bio najjači ove sezone. Jači od Sarajeva evidentno, sto je pokazao u obje utakmice gdje je deklasirao Sarajevo oba puta. Splet okolnosti (corona, Vico, savez) i uzimanje bodova kad nisu trebali uzeti su im donijeli titulu.
ludilobrale
A to ste je Sarajevo bilo u rasulo svadje igraca klanovi bojkot Husrefa Stanojievic htio udarat Husrefa dva puta na treningu. PA dobri moj lahko je razbijenu vojsku pobjedit . Svaka cast na pobjedama ali.relano zar mislslis da je zeljo toliko bolji od Sarajeva i zar nije bilo.jasno svima da tada u.Sarajevu nije nesto stimalo.jer su igraci igrali na pola. PA jeleskovic otisao Husref ga otjerao. Bilo je tukoliko hoces losi stvari .
tbra
Nije ni bitno sta se desavalo unutar tima, mozda jest za vas navijace Sarajeva ali opcenito kad se gleda Zeljo ih je rastavio na proste faktore i bio evidentno jaci.
Nikoizniceg
Jedva cekam da vidim komentare litića na ovom. A čekaj, pa sve su oni hahaha... bolje je da protestvujete pred praznom zgradom, nego da pratite šta izjavljuje neko iz Želje hehehe
Miky007
Bolje ti je suti i treniraj i ne provaljuj se, jer si ovako rinaka od igraca!
hzsg
Ovim plavim NEMA RAVNA KAD SU KOMEDIJE U PITANJU.
zeljousrcu1921
ovim bordo nema ravnim kad su kompleksi u pitanju
user1582313666
Ubijedjen da bi razlika bila jos veca ?
BigBosnianBoss
Jos uvijek kmeče hahaha,KMEEEEEEEEE!!!!!
LevoKrilo
Ovaj i onako kada ukrsti očima ne zna šta radi na terenu, evo sada ne zna ni šta priča...
Div iz šehera
Ja bih bio sam Menro ali
Lafac
Al nas ovi kompleksaši s Koševa prate u pm hahahaha svaki članak temeljito pročitaju,komentarišu hahhah kakva bolest !!!
Miky007
Ludi smo bez vas, ne znamo sta cemo!
ludilobrale
Kako nebi drug ****te Monty Payton sta ste vi.
MehoS
Naravno da bi bili prvaci. Njanje, natrpali smo vam 8 komada tako da nemate pravo glasa.
Denchi
Ovaj se jos budi usred noci mokar "Nemoj Krste!!!"
Elmo123
Mani se suplje, Vici vi spomenik dignite ispred stadiona, covjek vam titulu namota. Inace u svim zemljama bivse juge nastavljeno samo u pc opasno a pripremljen teren za djokovica. Usput daj racun da ti uplatim 1KM da dobijete stadion da imas gdje spomenik postaviti.
ElComandante
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Hz rajvosa
I mi smo uvjereni hahah pomozi.ba
Denchi
Morate ih shvatiti njima je titula san evo 8 punih godina, 9. dolazi....a 100.godisnjica....poslovanje nemoguce bez humanitarne....zeznuto je to...
Premier
Nemoj se usrat
Denchi
Ma i poceli trenirati prije nego je bilo dozvoljeno od strane saveza...nekima po 12 poena odbili za slicno i novcano kaznili ali eto savez se smilovao nad sirocadi...
milivoje
Jel istina da će butmirspor nastupiti na onom turniru beskućnika,pitam za druga?
dzelil
Hahahahahha dobar vic
Uranija
Ovo je onaj što voli zaplakati pa tako se dodvoravati navijačima.hahahahahaha on ubjedjen u sve samo nije u to hoće li mu platu isplatit... i grupnu fazu lige prvaka bi ti zaigrao 100%. Koji bolid.hahahaha
Tumbe1976
hhahhhahh pa ovi jos cmizdre zbog titule Sarajeva.
Ende
Zato ste se prvi okupili i testirali u zelji da se sto prije nastavi ...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.