Gerrarda na Old Traffordu izviždali kao nikad, a onda je odlučio da uzvrati: "Atmosfera?"

Izjava postala hit na Twitteru

Gerrarda na Old Traffordu izviždali kao nikad, a onda je odlučio da uzvrati: "Atmosfera?"

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda sinoć su na svom terenu pobijedili Aston Villu sa 1:0 u okviru FA Kupa.

Crveni đavoli su uspjeli da se plasiraju u narednu rundu ovog takmičenja, a odlučujući trenutak meča desio se u osmoj minuti kada je McTominay postigao pogodak iz penala za 1:0.

No, ovu utakmicu obilježio je povratak Stevena Gerrarda na Old Trafford, ali u novoj ulozi. Gerrard je na ovom stadionu inače igrao u dresu najvećeg rivala Liverpoola i bilo je očekivano da neće biti baš dobro dočekan.

Dok se pojavio na terenu Gerrarda su navijači Uniteda žestoko izviždali, te su se mogle čuti i uvrede s tribina, ali je trener Aston Ville sve to ignorisao.

Nakon što je utakmica završena bilo je zanimljivo i na press konferenciji. Naravno, jedno od prvih pitanja za Gerrarda bilo je kako komentariše "doček" na Teatru snova, a on je dao odgovor koji je još više naljutio navijače Uniteda.

"Atmosfera na tribinama? Pa, relativno mirna. Bio sam i na bučnijim stadionima od ovoga", prokomentarisao je Gerrard nakon meča.

Njegova izjava postala je ubrzo hit na društvenim mrežama, a posebno su u tome prednjačili navijači Liverpoola koji su iskoristili priliku da provociraju pristalice Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dante17
Bravo?, McTominay dao gol iz penala, a ne glavom, onda sam ja krivo vidio, moram ic kod okuliste
3 0
NKZ1922
Na ovakve izjave se samo djeca loze. Sto je onda onako podrugljivo gledao prema publici kada su zabili onaj gol sto je VAR ponistio, ako vec nije bio isprovociran?? ;)
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi