Steven Gerrard rigao vatru: Pitajte njega i HNS zašto nije došao!
Trener Rangersa bio je jako razočaran.

Englez je bio jako ljut

Steven Gerrard rigao vatru: Pitajte njega i HNS zašto nije došao!

Esmer Oštraković

Nogometaš Glasgow Rangersa, Borna Barišić, zaradio je povredu na utakmici svoje reprezentacije protiv Mađarske, te neće moći igrati u velikom derbiju protiv Celtica.

Trener Rangersa, Steven Gerrard, bio je jako ljut na HNS, jer neće moći računati na njegove usluge u ovoj utakmici.

"Jasko sam razočaran jer nemamo Barišića na raspolaganju. Trebao je odmah doći u Glasgow, jer je postojala šansa da se oporavi. Ali iz meni nepoznatih razloga on je u Hrvatskoj ostao još nekoliko dana", rekao je Gerrard, te je dodao:

"Pitajte Bornu i HNS zašto se odmah nije vratio. Da sam ja selektor poslao bih ga na prvi avion kako bi ga doktori u klubu odmah mogli pregledati", završio je Steven Gerrard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije