Everton u London šalje ponudu tešku 100 miliona!

Karamele obaraju rekord

Everton u London šalje ponudu tešku 100 miliona!

A. Čaušević

Ako je vjerovati pisanju britanske štampe posljednjih dana prijelaznog roka mogao bi pasti rekordan transfer na Ostrvu.

Wilfried Zaha je jedan od najtraženijih igrača ovog ljeta. Sjajnog ofanzivca želi niz najbogatijih klubova današnjice, ali bi na kraju on mogao završiti u Evertonu.

Crystal Palace je odlučan u namjeri da ne pusti svog igrača za manje od 100 miliona funti, zbog čega mnogi klubovi odustaju od ovog 26-godišnjaka.

Međutim, u Evertonu su pronašli način kako da zadovolje apetit popularnih Orlova tako što će u London poslati novac i dva fudbalera, odnosno ukupna vrijednost ponude bit će tačno onoliko koliko je i potrebno.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Karamele smatraju kako će iznos od 65 miliona funti te igrački kartoni Cenka Tosuna i Jamesa McCarthyja biti dovoljan da Palace pristane.

Prijelazni rok u Premiershipu završava u četvrtak, a Zaha koji bi dobio i znatno povećanje plate u odnosu na dosadašnjih 130.000 funti se nada da će do četvrtka postati stanovnik Goodison Parka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi