Stigla potvrda iz Juventusa, Dybala je na prodaju: "Bilo je ponuda..."

Pavel Nedved o budućnosti Argentinca

Stigla potvrda iz Juventusa, Dybala je na prodaju: "Bilo je ponuda..."

Iako su iz Juventusa uvjeravali da dolazak Cristiana Ronalda u Juventus neće značiti i drastično manje prostora za Paula Dybalu, jasno je da se puno toga promijenilo za Argentinca od kada je na Allianz stadion stigao portugalski "superstar".

Paulo Dybala više nije nedodirljiv, pa se ovog ljeta intenzivno špekuliše o njegovom odlasku iz Juventusa.

Sa njegovim potencijalnim transferom se povezuju Manchester United, Tottenham i PSG, a pojavile su se čak i glasine da bi mogao biti dijelom razmjene sa Interom u kojoj bi u suprotnom smjeru krenuo njegov sunarodnjak Mauro Icardi.

"La Joya" je i dalje u Juventusu, ali je sada potpredsjednik Stare dame Pavel Nedved potvrdio da je ovog ljeta bilo ponuda za Dybalu.

Nedved je večeras prisustvovao "otkrivanju" rasporeda nove sezone Serije A, te je sa novinarima, između ostalog, govorio i o Dybali.

"Postoje neke ponude, tu je određeni interes, ali čekamo konkretan potez kako bismo mogli na miru odlučiti", izjavio je Nedved.

Nedvedova izjava potvrđuje da je Juventus otvoren za prodaju Paula Dybale i dolazi kratko nakon što su se pojavile špekulacije da je klub saopštio Argentincu da je "u izlogu".

Ipak, vjeruje se da Dybala želi ostati u Juventusu, te da je zatražio da razgovara sa trenerom Sarrijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nedved je, također, odgovorio na pitanje o Romeluu Lukakuu. Tačnije, o tome da li Juventus "ometa" Interove pokušaje da dovede Belgijanca.

"S obzirom da smo osvojili osam vezanih titula u Seriji A, vjerujemo da već imamo snažnu ekipu. Naravno, kako je transfer tržište otvoreno, pokušavamo dodatno osnažiti tim... Ne želim ulaziti u detalje i ne želim govoriti o pojedincima, ali recimo samo da radimo na našim ciljevima", poručio je Nedved.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti