Ramsey izazvao bijes na Apeninima: Pokušao nacrtati Italiju i obrukao se za sva vremena

Nije upoznat sa zemljom u kojoj živi

Ramsey izazvao bijes na Apeninima: Pokušao nacrtati Italiju i obrukao se za sva vremena

Endin Čaušević

Aaron Ramsey je na kraju prošle sezone napustio Arsenal i odlučio je potpisati za Juventus.

Velšanin je u Juventus stigao bez obeštećenja jer mu je ovog ljeta istekao ugovor s londonskim klubom. Iako je imao nekoliko zanimljivih ponuda na kraju je izabrao Staru damu.

Ramseyja očekuje žestoka konkurencija u veznom redu Juventusa, ali vjeruje da se može izboriti za mjesto u početnoj postavi.

Ipak, u Italiji nisu baš fanovi Ramseyja nakon što je učestvovao u kvizu znanja o državi s Apenina. Od njega se tražilo da nacrta kako Italija izgleda na mapi, ali blago rečeno se obrukao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov "crtež" se nije svidio javnosti u Italiji i mnogi ne mogu da vjeruju da Ramsey ne zna vjerovatno lakšu mapu za nacrtati, a to je popularna "čizma".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Syr
gdje pise da mnogi ne mogu da vjeruju? i gdje pise da se nije svidio? i sto neko mora znati kako neka drzava izgleda? zmas li ti drug novinar nacrtati kako izgleda vels? zasto ne kazes da je "pogrijesio" i kad je rekao da je Torino glavni grad italije?:). Navedeno ti je..zabavni kviz..ne test znanja za boravisnu dozvolu
2 1
Alen23
On je fudbaler a ne slikar
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi