Stigla potvrda: James Rodriguez je deveti igrač Reala koji se povrijedio
Rodriguez je igrao do 56. minute protiv Valladolida

Još uvijek se ne zna koliko će biti van terena

Stigla potvrda: James Rodriguez je deveti igrač Reala koji se povrijedio

S. Pašalić

James Rodriguez se nakon posudbe vratio iz Bayerna u Real Madrid, ali se očekivalo da se tu neće zadržati.

Kolumbijac nije bio u planovima Zinedinea Zidanea, a Napoli je to želio iskoristi i dovesti ga u svoje redove, ali ga Real nije želio pustitit na posudbu, nego je tražio od italijanskog kluba da ga odmah kupi.

Sve je na kraju propalo i Rodriguez je ostao u Madridu, a u subotu je i zaigrao od prve minute protiv Valladolida, ali se povrijedio i u 56. minuti je morao napustiti teren.

Real je danas potvrdio da je Rodriguez zadobio povredu lista, ali da ne zna koliko će biti van terena.

Tako se lista igrača Reala koji su povrijeđeni popela na broj devet. Prvi se povrijedio Brahim Diaz, a zatim su slijedili Ferland Mendy, Luka Jović, Marco Asensio, Thibaut Courtois, Rodrygo Goes, Eden Hazard i Eder Militao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti