Stigla potvrda: Mauro Icardi ne ide na Copa Americu
Icardi još uvijek nije igrao za Argentinu na nekom turniru

Igrač Intera neće zaigrati na ovom takmičenju

Stigla potvrda: Mauro Icardi ne ide na Copa Americu

S. Pašalić

Kao što je jučer i najavljeno igrač Intera Mauro Icardi nije se našao na spisku Argentine za Copa Americu.

Selektor Argentine Lionel Scaloni je danas i zvanično objavio sastav za ovo takmičenje na kojem se nalazi 23 igrača među kojima nema Icardija.

Icardi je prema ranijim izvještajima otpisan zbog duge odsutnosti, a koja je došla kao rezultat iscrpljujućih pregovora oko novog ugovora u koje je bila uključena žena i agentica Maura Icardija, Wanda Nara.

Argentinac se nakon propalih pregovora požalio na povredu te je neko vrijeme bio van terena iako su mnogi smatrali da Icardi ustvari nije bio povrijeđen.

Sastav Argentine za Copa Americu izgleda ovako:

Andrada, Armani, Marchesin; Foyth, Funes Mori, Otamendi, Pezzella, Casco, Acuna, Saravia, Tagliafico; Paredes, Guido Rodriguez, Lo Celso, Pereyra, Palacios, De Paul; Aguero, Di Maria, Dybala, Martínez, Messi, Matias Suarez

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi