RMC: Sarri nagovorio Batshuayija da ostane u Chelseaju

Belgijanac ne ide iz Londona?

RMC: Sarri nagovorio Batshuayija da ostane u Chelseaju

Trener Chelseaja Maurizio Sarri nagovorio je belgijskog napadača Michyja Batshuayija da ostane u klubu i naredne sezone, barem ako je vjerovati pisanju RMC Sporta. 

Podsjetimo, ovaj brzonogi Belgijanac je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Borussiji Dortmund, ali čini se da ipak ovog ljeta ostaje u Londonu uprkos interesu nekoliko klubova.

Napoli, Sevilla, Valencija, Crystal Palace i Dortmund su bili zainteresovani da ga angažuju ovog ljeta, ali čini se da od toga neće biti ništa.

Batshuayi se ovih dana vratio u London nakon što je bio na odmoru poslije Mundijala u Rusiji, pa je Sarri odmah popričao sa njim i uvjerio ga da na njega najozbiljnije računa te da će sigurno dobiti minutažu veću nego ranije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Te riječi su natjerale Belgijanca da ostane u klubu što bi vjerovatno moglo značiti i odlazak Francuza Oliviera Girouda i to u Marseille koji se već neko vrijeme raspituje za njegove usluge.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi