Stigli dokazi o transferu Griezmanna: Da li je sve dogovoreno?

Barcelona je njegov novi klub?

Stigli dokazi o transferu Griezmanna: Da li je sve dogovoreno?

S. Mlaćo

Antoine Griezmann će gotovo sigurno obući dres Barcelone ovog ljeta. Sjajni napadač već duže vrijeme se povezue sa Kataloncima, a španski El Larguero tvrdi da ima dokaze da je transfer dogovoren.

Navode da je početkom ove godine transfer dogovoren, te da je Griezmann odlučio da ide u Barcu.

Francuz je protekle sezone igrao sjajno u dresu Atletica. Odigrao je 48 utakmica, a postigao je 21 gol i upisao je 10 asistencija.

Ukupno je tokom pet godina u dresu Jorgandžija odigrao 257 utakmica i postigao je 133 gola.

Za njegove usluge zainteresiran je i Manchester United, a da li će navodni dogovor sa Barcom ispoštovati ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

daca
pazi gdje su dokazi ?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi