Stigli su sastavi iz Moldavije: Jakirović uradio što je i obećao!

Zrinjski traži prolaz

Stigli su sastavi iz Moldavije: Jakirović uradio što je i obećao!

A. Čaušević

Od 19 sati u Kišnjievu počet će revanš susret prvog pretkola Lige prvaka između Sheriffa i Zrinjskog.

Sergej Jakirović je u najavi utakmice kazao da su šanse 50:50 te da njegova ekipa se treba postaviti hrabro te igrati bez straha.

Ono što je najavio to je i obećao pošto sluteći po startnih 11 Jakirović nema namjeru odustati od svog stila igre.

Novost u odnosu na prvi meč igran u Mostaru prije šest dana je ta što su startnoj postavi završili Zlomislić i povratnik Janković.

Za Zrinjski će od prve minute igrati: Čondrić, Bekić, Barišić, Magdić, Čorluka, Savić, Zlomislić, Ćuže, Janković, Tičinović, Bilbija.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sastav Sheriffa je sljedeić: Abalora, Renan, Kiki, Radeljić, Kpozo, Lushkja, Kyabou, Badolo, Yansane, Rasheed i Ouattara.

Podsjećanja radi, prvi susret je okončan bez pobjednika, rezultatom 0:0.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahroKonjHodzic
naprijed sheriff!
3 13
zilan66
Fahro prvi put se slaxemo
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi