Stiglo novo pojačanje u Slogu iz Gornjeg Crnjelova

Dogovorena saradnja s Mazićem

Stiglo novo pojačanje u Slogu iz Gornjeg Crnjelova

Dojučerašnji igrač Borca iz Banjaluke Nikola Mazić nije dugo tragao za novim angažmanom.

Ovaj 32-godišnji defanzivac je imao ugovor s Borcem do kraja sezone, a iako je u minuloj polusezoni bio više-manje standardan, odlučio je napustiti Velikana iz Platonove ulice i potražiti novi angažman.

Maziću se prethodnih dana javilo nekoliko klubova, a izbor je na kraju pao na Slogu iz Gornjeg Crnjelova, Borčevog direktnog konkurenta za plasman u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Kvalitete iskusnog Mazića su dobro poznate Sembercima, obzirom da je prethodno u svojoj karijeri već imao priliku igrati za Drinu iz Zvornika, Zvijezdu 09 i Mladost iz Velike Obarske.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Da podsjetimo, Sloga je u ovom prijelaznom roku u svoje redove dovela još Jocu Stokića, Aldina Šišića, Danijela Zlatkovića...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi