Štilić naišao na probleme u novom klubu

Mora čekati na debi

Štilić naišao na probleme u novom klubu

Bh. fudbaler Semir Štilić na startu epizode u novom klubu susreo se s komplikacijama, javljaju poljski mediji. 

Štilić se nedavno priključio Wisli Plock s kojom je potpisao jednogodišnji ugovor, međutim na debi za novi klub morat će pričekati još neko vrijeme, pošto nije dobio radnu dozvolu od poljskog vojvodstva Mazovejcko.

Nekadašnji fudbaler Željezničara je radnu dozvolu dobio još za vrijeme igranja u Krakowu, a premda ona važi do decembra, problem je što dozvola iz regije Malopoljsko nije validna u regiji Mazovejcko. 

"Iznenađeni smo, ali šta možemo... Radna dozvola izdata u jednom vojvodstvu ne važi u drugom. Mi ćemo učiniti sve da Štilić dobije dozvolu u što kraćem roku", kazao je generalni direktor Wisle Plock Jacek Kruszewski. 

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Komentar je dao i Štilić. 

"Ne znam za sva pravila. Za mene je najvažnije da počnem igrati", poručio je Štilić koji proteklih dana naporno trenira kako bi se vratio u formu koja ga je krasila u prošlosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi