Štilić ušao i pogodio u pobjedi Wisle

Vraća se u formu

Štilić ušao i pogodio u pobjedi Wisle

Semir Štilić postigao je pogodak u današnjoj pobjedi Wisle iz Krakowa. 

Wisla je u susretu 26. kola poljske Ekstraklase na domaćem terenu ugostila Plock, a konačan rezultat na kraju je glasio 3:2 u korist tima iz Krakowa.

U ovom susretu prva je do vodstva stigla Wisla u 24. minuti preko Brleka, a do odlaska na odmor gosti u izjednačili preko Krivetsa. 

Nakon što je prvo poluvrijeme okončano neriješenim rezultatom, Plock je u 72. minuti došao do preokreta zahvaljujući golu koji je postigao Piatkowski. Wisla se u nastavku nije predavala i do kraja utakmice je uspjela preokrenuti rezultat i na kraju slaviti pobjedu rezultatom 3:2.

Prvo je u 84. minuti za izjednačenje pogodio naš Semir Štilić, a samo četiri minute kasnije konačan rezultat je postavio Bartosz. 

Štilić je priliku za igru dobio u 67. minuti i treneru se pogotkom na najbolji mogući način zahvalio na ukazanom povjerenju. Na ovaj način je ujedno odgovorio poljskim medijima na kritike koje je posljednjih dana dobijao na račun svoje forme. 

Ekstraklasa, 26. kolo:

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Wisla Krakow - Plock 3:2



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi