Štiliću ističe ugovor sa Wislom Plock, šta će odlučiti?

Ponuda je na stolu

Štiliću ističe ugovor sa Wislom Plock, šta će odlučiti?

Semir Štilić (30) ove sezone pruža odlične partije u Poljskoj i podsjeća svoje ljubitelje zašto je u prošlosti proglašen najboljim stranim fudbalerom Ekstraklase.

Od septembra prošle godine Štilić se vodi kao igrač Wisle Plock, a u ovom klubu uspio je uhvatiti pravu formu i na posljednjih deset utakmica je postigao dva gola i upisao šest asistencija.

Sve to je rezultiralo interesom brojnih klubova, pogotovo iz razloga što Štiliću na kraju sezone ističe ugovor, međutim nije isključeno ni da ostane u Plocku zbog klauzule koju ima u sadašnjem ugovoru.

"Neki igrači imaju klauzulu u produženju ugovora nakon što odigraju određeni broj minuta. Mogu samo reći da je Štilić među njima. Vidjet ćemo je li njegova želja da ostane tu i dalje", izjavio je sportski direktor Wisle Plock Lukasz Maslowski.

Potražite više informacija na temu Ekstraklasa:

Wisla Plock se trenutno u poljskom šampionatu nalazi na odličnom petom mjestu, a Štilić je sa svojom igrom te važnom ulogom u kreaciji igre znatno pridonio tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi