Stiže iz Reala: Juventus je doveo niz sjajnih pojačanja, ali najbolje čuva za kraj!

Stara dama stvara strašan tim

Stiže iz Reala: Juventus je doveo niz sjajnih pojačanja, ali najbolje čuva za kraj!

A. Čaušević

Juventus će sljedeće sezone definitivno biti među prvim kandidatima za osvajanje Lige prvaka.

U dosadašnjem dijelu prijelaznog roka Bianconeri su angažovali niz sjajnih pojačanja, najzvučnija su svakako Aaron Ramsey i Adrien Rabiot.

Sve je završeno i sa najboljim mladim defanzivcem današnjice. Dolazak Matthijsa De Ligta u transferu vrijednom 70 miliona eura iz Ajaxa je pitanje dana.

Međutim, ako je vjerovati informacijama iz Španije Stara dama ono najbolje čuva za kraj fudbalske pijace.

Mundo Deportivo izvještava da će prvak Italije krenuti po dovođenje dugogodišnje želje iz Real Madrida, Isca Alarcona.

Odlični veznjak se nalazi na listi igrača koji su na prodaju, a plan Juventusa je da Isca dovede nakon što u Real Madrid stigne Paul Pogba.

U torinskom klubu čekaju da i španski reprezentativac napravi korak naprijed jer nisu spremni platiti 80 miliona eura koliko traži Real.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Olakšavajuća okolnost za Bianconere bi mogla biti i činjenica da Zinedine Zidane ne računa na Isca te se iz tog razloga nadaju da će Kraljevi spustiti cijenu.

Isco je već godinama među najboljim kreatorima igre i bez dileme bi za dugogodišnjeg vladara Serije A predstavljao veliko pojačanje.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije