Stiže novi golman u Tottenham?

Napušta Southampton

Stiže novi golman u Tottenham?

Eldar Ganibegović

Šef Tottenhama Mauricio Pochettino želi da dovede golmana Southamptona Paula Gazzanigu.

Tottenham ovog ljeta još nije napravio pravi posao, tačnije nisu doveli nikoga u svoje redove, međutim povezivali su se sa mnogim igračima.

Pochettino sada želi da u svoju ekipu dovede golmana Southamptona Gazzanigu, kako bi pojačao konkurenciju prvom golmanu ekipe Hugo Llorisu.

Pijetlovi su za usluge Argentinca spremni platiti 2 miliona funti, međutim postavlja se pitanje da li će ga Sveci pustiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gazzaniga je u Southampton stigao još 2012. godine, ali nije nikada dobio pravu priliku, često je odlazio na posudbe, dok je posljednju godinu proveo u Rayo Vallecanu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi