Lončar: Osjećam se spremno i moćno!

Nada se pobjedi protiv Irana

Lončar: Osjećam se spremno i moćno!

S. Mlaćo

Stjepan Lončar, član Rijeke, je u dobroj takmičarskoj formi stigao na pripreme reprezentacije BiH.

S optimizmom očekuje šansu da zaigra ali će ovaj period od desetak dana biti i dobra prilika da se bolje upozna sa novim saigračima.

“Ne znam puno o Iranu, ali do četvrtka ćemo saznati dosta toga. Želimo se spremiti što bolje za taj meč i nadam se pobjedi. To je najbitnije“, priča Lončar.

Ističe da u dobroj formi stiže.

“U dobroj sam formi, osjećam se spremno i moćno. Sa Rijekom igram i Evropu, igramo dva puta četvrtak- nedjelja. U dugom ritmu igramo tako.  Spreman sam“.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ističe da će ovo biti prilika da se upozna sa novim momcima i vjeruje da će se isti dobro uklopiti, te da će u reprezentaciji ostati dobra atmosfera.

Meč sa Iranom igra u četvrtak, a zatim 15.11. sa Holandijom u okviru LIge nacija kao i utakmica sa Italijom tri dana kasnije.

Top Komentari

Sindikat10
Samo je Allah mocan.
5 1
A joj jake igracine majko draga.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi