5

Komentari (5)

Hare1946sa
Jedini igrac kojeg Barcelona treba da se rijesi je Messi!! Dovedite bilo kojeg napadaca u Barcu, bit ce ista situacija kao i sa Grizmanom. Messi je uspio igrati sa Xavijem, Iniestom, Etoom i Ronaldinjom samo iz razloga sto su tada svi oni bili veci a on je tek pocinjao, nakon toga niko od napadaca nije uspio iskoristiti puni potencijal. Mozda jedino Suarez, ali i on donekle, da je ostao u Liverpoolu sigurno bi bar jednu sezonu bio najbolji na svijetu.
Tz_Niko75
Ovaj Koeman je majstor za napravit prosjecnu ekipu. Tako i u Evertonu... U bitnim tekmama on stavlja 2 tinejdzera na sredinu a ne koristi ogromnu sirinu koju ima tako da mu cesto Alba trckara po strani a nigdje lopte. Steta, mogla Barca i titulu prvaka uzet ni kriva ni duzna. Trebaju Flika dovest
zajid08
Hristo, bio si opasan igrac, ali o trenerskom poslu nemas pojma....
amex
Koeman što prije ode bolje za Barcelonu..
BiHScout
ni taj covjek nema pojma
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.