Stojković "bacio" navijače u razmišljanje: Šta znači ova fotografija?
Foto: Starsport

Golman Partizana

Stojković "bacio" navijače u razmišljanje: Šta znači ova fotografija?

Golman Partizana Vladimir Stojković našao se u centru pažnje srbijanske javnosti nakon posljednjeg derbija između Partizana i Crvene zvezde.

Susret je završen rezultatom 1:1, a veliku buru komentara izazvao je gol Zvezde koji je vrlo sumnjiv.

I, dok je sudac pokazao na centar smatravši da je lopta prešla gol liniju, Stojković je nakon meča poručio da nije u pravu te je dodao kako se srami što je Srbijanac i da će se odreči pasoša.

Dva dana poslije derbija golman je odlučio da okači jednu fotografiju na Instagram story, a mnogi su nakon iste ostali u čudu. Naime, Stojković je objavio fotografiju iz vremena dok je nosio dres Nantesa.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Kako ovo protumačiti, teško je reći...

Top Komentari

Bego
Joj ko da je neki golman pa da se treba brinut
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi