Stojković: Gledao sam na internetu kako Ramsey šutira penale
Foto: EPA

Ipak, bez uspjeha

Stojković: Gledao sam na internetu kako Ramsey šutira penale

Srbija i Vels su sinoć u Beogradu podijelili bodove odigravši 1:1.

Jedini gol za goste postigao je Aaron Ramsey u 35. minuti iz penala, kojeg je izveo na maestralan način, a tragičar je bio Vladimir Stojković.

Istina, nije iskusni golman skrivio jedanaesterac, već je to uradio njegov saigrač Luka Milivojević, ali je Stojković prethodno istrčao na jednu loptu van svog šesnaesterca i napravio je prekršaj iz kojeg je i došlo do penala.

"Htio sam izbaciti glavom loptu u aut, ali zbunio sam se. Nikada ne treba mijenjati odluke, pogotovo u ovim godinama. Očekivao sam da će lopta dobiti 'žabicu', ali nije. Vidjeli ste šta je njima sudac svirao, a šta nama nije", rekao je Stojković, nakon čega je prokomentarisao penal:

"Pokušao sam poremetiti Ramseyja. Gledao sam na internetu kako šutira penale i sve ih je izvodio na specifičan način, prilično čudno. Rekao sam mu da ću ostati na sredini i sve je bilo onako kako sam planirao. Šutirao je tako, mogao je da promaši, ali nažalost nije. Bilo mi je teško poslije primljenog gola".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sumnjamo da je Stojković očekivao da će Ramsey izvesti panenku, ali on je učinio baš to, na maestralan način.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi