Stojković se posuo pepelom: Kajem se zbog svojih riječi...

Izjavom podigao buru

Stojković se posuo pepelom: Kajem se zbog svojih riječi...

Partizanov golman Vladimir Stojković poslije 158. vječitog derbija dospio je u centar pažnje srbijanske javnosti.

Nezadovoljan suđenjem Stojković je dao ishitrenu izjavu u kojoj je rekao da će da se odrekne pasoša Srbije, što je izazvalo veliku buru, a da li će uistinu održati datu riječ odgovorio je gostujući na televiziji Pink.

Stojković je shvatio da je prenaglio, pa je uputio izvinjenje...

"Iskoristio bih priliku da se iskreno iz srca izvinim svakom Srbinu. Zvuči kontradiktorno da sam to izjavio ja koji se po 100 puta dnevno prekrstim. Moja poruka nije imala političku notu. Jednostavno, jedna sudijska odluka me je dovela do toga da kažem nešto zbog čega me je sada sramota. Od 77. minuta sam samo pričao sa saigračima i prijateljima iza gola, novinarima. Samo sam o tome mislio. Mogao sam da primim gol. I dan-danas tražim dokaz i tražiću ga dok sam živ", rekao je Stojković o svom 'grijehu', pa dodao:

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Niko ko nije igrao nogometaš ne može da shvati koja je to doza adrenalina kada se osjetiš prodanim, odnosno kada nešto nije fer. Kako sam branio za Srbiju, tako branim i za Partizan, na žalost navijača protivničkog tima. Svim srcem čuvam ono što mi je sveto. A za Srbiju bih skočio sa Beograđanke".

Podsjetimo, Crvena zvezda i Partizan su u 158. beogradskom derbiju remizirali odigravši 1:1.

Top Komentari

Keno
Hahah srbi, koji narod
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi