Koga priželjkuje u polufinalu?

Stokić: Mi smo mali klub, ovo je historijski uspjeh za nas

Ekipa Sloge iz Gornjeg Crnjelova osigurala je plasman među četiri najbolje momčadi u Kupu BiH.

Sloga je danas u Konjicu odigrala neriješeno sa Klisom 2:2 (1:1), ali zbog gola više na gostujućem terenu na kraju je izborila plasman u polufinale, prvo u klupskoj historiji.

Ponosan na uspjeh Sloge bio je i ofanzivac ovog kluba Joco Stokić.

"Bila je ovo vrlo teška utakmica. Teren nije bio baš idealan za igru, odmah na startu smo primili gol, ali na našu sreću brzo smo se i vratili u igru. To nam je u nastavku i olakšalo posao. Moram istaći da je protivnik bio fer i korektan, kao i da je atmosfera bila sjajna. Stvarno sve pohvale", kazao je Stokić nakon utakmice za SportSport.ba.

Priznaje kako je očekivao ovakav otpor Klisa.

"Nisu slučajno došli do ove faze takmičenja, baš kao i mi. Znali smo da će nas dočekati pun stadion i protivnik kojem motiva neće nedostajati, ali dobro smo odgovorili na sve to i na kraju zasluženo prošli dalje. Mi smo mali klub, ući među četiri najbolje ekipe je za nas historijski uspjeh."

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Na kraju je Stokić istakao kako mu je svejedno koga će Sloga dobiti u polufinalu, te da će te utakmice biti za uživanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi