Stokić napustio Radnik, vratio se Bajić

Novosti iz Bijeljine

Stokić napustio Radnik, vratio se Bajić

Radnik iz Bijeljine u narednoj sezoni neće računati na usluge napadača Joce Stokića. 

Stokić (29), koji je u Radnik bio stigao u januarskom prijelaznom roku iz Željezničara, dogovorio je sporazumni raskid saradnje sa bijeljinskim premijerligašem i svoju karijeru će najvjerovatnije nastaviti u inostranstvu. 

Kada su u pitanju dolasci, Delimir Bajić (32) se, kako smo ranije i najavljivali, vratio u Radnik u kojem je ujedno i započeo svoju profesionalnu karijeru. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bajić je sa Radnikom zvanično potpisao ugovor na godinu dana s opcijom produženja na još godinu dana, a tokom svoje dosadašnje karijere još je nastupao za Mladost iz Velike Obarske, Saham (Oman), Rad (Srbija), Slobodau (Srbija), Nassaji (Iran), Olympiakos  (Kipar), Željezničar, Velež.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti