Stotinu miliona i ugovor na pet godina: Chelsea dogovorio sve sa Havertzom!

Tako tvrdi Fabrizio Romano

Stotinu miliona i ugovor na pet godina: Chelsea dogovorio sve sa Havertzom!

E. Oštraković

Nakon što su u prethodnom periodu doveli Wernera i Ziyecha, te su navodno završili dogovor sa Chilwellom, uprava Chelseaja dogovorila je još jedno pojačanje.

Tako tvrdi dobro obaviješteni italijanski novinar, Fabrizio Romano, koji je gotovo uvijek najavio velike transfere.

On je na svom Twitteru napisao kako je cijela stvar gotova, te je otkrio i detalje ugovora, kao i cifru koju će Chelsea platiti Leverkusenu.

"Potvrđeno. Chelsea i Bayer Leverkusen došli su do dogovora za Kaia Havertza. Chelsea će platiti 100 miliona eura, ali sa bonusima. Ugovor će biti potpisan na pet godina, a Lampard je već održao razgovor sa Havertzom. U toku je završavanje papirologije između ova dva tima", stoji u objavi Fabrizija Romana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Mislim da ce Celzi biti optuzen za utaju jer ne moguce da tako malo placaju ovakve igrace...
3 4
Twista
Nije istina, bild je objavio da je 100 miliona plus bonusi, a ugovor od 5 godina dodatnih 100 miliona funti. Za sahatak ce objaviti...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi