Strava i užas: Igrači plakali nakon teške povrede igrača Evertona

McCarthyju slomljena noga

Strava i užas: Igrači plakali nakon teške povrede igrača Evertona

M. Šljivak

Užasne scene viđene su meču Evertona i West Bromwich Albiona u meču 24. kola engleske Premier lige.

Veznjak Karamela James McCarthy doživio je stravičnu povredu nakon duela sa protivničkim napadačem Salomonom Rondonom.

Nesretni fudbaler Evertona je postavio nogu i Rondon je umjesto lopte šutnuo njega, a udarac je bio toliko jak da je slomio nogu veznjaka domaćeg tima.

Svi su u nevjerici gledali šta se dešava. McCarthyju je ukazana pomoć na terenu, Rondon, ali i drugi fudbaleri su plakali, a nesretnom fudbaleru sada slijedi višemjesečni oporavak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nakon meča menadžer Evertona Sam Allardyce je potvrdio da se radi o dvostrukom prelomu noge, a stradale su tibia i fibula.

Top Komentari

Benjamingst
I ovaj fudbal u Engleskoj je postao jako opasan, lome noge na brutalan nacin i to liga ? liga koja je opasna i forsiraju igrace da igraju grubo i onda dolazi do ovakvih povreda. NIKAD NISAM VOLIO ENGLESKI FUDBAL.
6 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti