Strika pokazao znanje, pa oduševio izjavom: Najviše se ja radujem dolasku novog šefa!

TOŠK upisao dvije vezane pobjede u prvenstvu

Strika pokazao znanje, pa oduševio izjavom: Najviše se ja radujem dolasku novog šefa!

S. Mlaćo

TOŠK je danas savladao Bratstvo sa 3:0.

Briljirao je Selmir Mahmutović sa tri gola, a klub iz Tešnja je sa klupe i u ovom meču vodio Harun Strika. Položio je ispit i dobio čistu desetku.

Strika je pozitivna priča bh. nogometa, ona prava, časna i poštena.

"Loše smo startali na početku prvenstva, a odlaskom šefa Remetića neke stvari su se drastično promijenile. Većinom se to odnosi na atmosferu, nije da je nismo imali, ali bila je zategnuta. Dobili smo novog šefa, vjerujte ja se najvišem radujem tome, jer je previše pritiska za mladog čovjeka kao što sam ja. Hvala dragom Bogu, pogledao nas je u ove dvije utakmice", kazao je Strika za SportSport.ba.

Pred sastanak za ovu utakmicu jasne su bile njegove riječi.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Pred sastanak sam ponovio isti sastanak kao u Gradačcu. Momcima sam rekao da smo najbolje ekipa, to su danas pokazali. Čestitam im, kao i igračima Bratstva kojima želimo puno sreće u nastavku sezone".

Od narednog kola na klupi TOŠK-a će sjediti Dženan Zaimović, no sigurno mu neće biti teško kada na klupi pored sebe imao mladog i ambicioznog Striku koji je brzo potvrdio da je trenerska budućnost BiH, a izjava o dolasku novog šefa svakako je i potvrda njegovih ljudskih kvaliteta. Veliko bravo!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi