Strika: Sezona će biti uzbudljiva, u Konjicu želimo do pozitivnog rezultata

Golman TOŠK-a za SportSport.ba

Strika: Sezona će biti uzbudljiva, u Konjicu želimo do pozitivnog rezultata

S. Mlaćo

Novi izazovi pred nogometašima TOŠK-a kreću od sutra. Tim iz Tešnja će u goste Igmanu iz Konjica i izabranici Nusreta Muslimovića nadaju se prvim bodovima u novoj sezoni Prve lige FBiH.

Optimista pred meč u Konjicu je i sjajni čuvar mreže TOŠK-a Harun Strika.

"Imamo novu ekipu, ali uz maksimalno zalaganje možemo do povoljnog rezultata. Desila nam se jedna rekonstrukcija ekipe, mnogo igrača je otišlo, ali tu su starosjedioci Koprivica, Kitanović, povratnik Dizdarević.. Uz pojačanja kao što su Šabić, Mazić, Poturalić, sigurno da možemo igrati ozbiljnu ulogu u novoj sezoni", kazao je Strika za SportSport.ba.

Posebne riječi hvale imao je za navijače.

"Očekujem da budemo stabilan prvoligaš, odnosno u gornjem dijelu tabele. Biće uzbudljiva sezona, a i ekipe koji su pretendenti za Premijer ligu će se sigurno okliznuti negdje. Ne smijemo naravno zaboraviti ni naše vjerne navijače koji su uvijek naš 12-ti igrač i postali su prepoznatljivi u našoj zemlji".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

O novom šefu struke Nusretu Muslimoviću govori biranim riječima.

"Pretrpjeli smo izmjenu na mjestu šefa struka i dobili velikog profesionalca u svom radu, Nusreta Muslimovića", dodao je Strika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi