Strootman: Imamo posebnu taktiku za Salaha, ali ne pitajte me detalje

Kako zaustaviti Egipćanina?

Strootman: Imamo posebnu taktiku za Salaha, ali ne pitajte me detalje

E. Škorić

Kevin Strootman, veznjak Rome, zna odakle prijeti najveća opasnost kada je Liverpool u pitanju.

Roma u utorak gostuje na Anfieldu u prvom susretu polufinala Lige prvaka, a sve oči uprte su u - Mohameda Salaha. Najbolji igrač Premier lige i prvi strijelac Evrope biće glavni adut Redsa, no Strootman tvrdi da i za njega postoji taktika.

"Iznenađem sam koliko je postigao golova, ali nisam iznenađen kako igra. Ovdje je bio noćna mora za protivnike, a evo u Engleskoj radi iste stvari. Ima puno samopouzdanja, napravio je i s reprezentacijom veliki uspjeh, pa tamo ga žele za predsjednika", u čudu će Strootman, koji je dodao:

"Nadam se da mu štošta toga neće raditi protiv nas u dvije utakmice i da će biti loš. Imamo posebnu taktiku za Salaha, ali ne bih otkrivao detalje. Uostalom, talijanska odbrana je prepoznatljiva u svijetu".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

O interesu Manchester Uniteda

"United? Nikada nisam razgovarao ni s kim iz Uniteda. Bilo je puno špekulacija, uvijek kažu da me hoće, ali na kraju se ništa ne desi, tako da su to samo glasine", poručio je holandski reprezentativac.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti