Stuani zaustavio nevjerovatni niz Deportiva
Foto - EPA

Stala serija pobjeda ekipe iz La Corune

Stuani zaustavio nevjerovatni niz Deportiva

M. Šljivak

Deportivo iz La Corune i Girona remizirali su (2:2) u 28. kolu La Lige 2.

Ekipa Fernanda Vazqueza igra zaista čudesno u posljednje vrijeme i od tima koji je bio otpisan krenuli su ka vrhu tabele, no večeras je stala njihova serija od sedam uzastopnih pobjeda.

Mollejo je u 17. minuti zabio za vodstvo Deportiva, da bi u 60. minuti Bergantinos zabio za 2:0 i činilo se kako Depor ide ka osmoj uzastopnoj pobjedi.

Međutim, na scenu tada stupa sjajni urugvajski napadač Christian Stuani. Prvo je u 77. minuti vratio Gironu u igru golom za 2:1, da bi u 85. minuti s penala izjednačio rezultat na 2:2.

Do kraja se rezultat nije mijenjao, pa je Deportivo ispustio dobijen meč i stala je velika serija pobjeda.

Posljednji meč Deportivo je izgubio 14. decemra i od tada je uslijedila sjajna serija pobjeda. Nepobjedivost međutim i dalje traje i produžena je na osam mečeva.

La Liga 2, 28. kolo:

Deportivo - Girona 2:2

Top Komentari

Samo_Realan
i mene danas drot zaustavio i napisao kaznu, jer sam dobar vozač
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi