Velika greška pomoćnog sudije: Stupčanici poništen regularan pogodak

Sloboda ima vodstvo na poluvremenu

Velika greška pomoćnog sudije: Stupčanici poništen regularan pogodak

Haris Zilić

U toku je derbi 21. kola Prve lige FBiH. U Olovu igraju Stupčanica i Sloboda, a nakon prvog poluvremena gosti iz Tuzle vode sa 1:0.

Sloboda je do gola došla u 21. minuti, sjajno je mrežu Miličevića pogodio Kalesić.

Ipak u finišu prvog poluvremena sporni trenutak utakmice.

Stupčanica stiže do gola, lijepo je pogodio Karahmetović dalji ugao gola Slobode, ali pomoćni sudija je poništio pogodak na iznenađenje svih prisutnih na stadionu.

Na videu se očigledno vidi da je sudija napravio ogroman kiks i da je gol Stupčanice bio regularan.

Lopta je odmah prilikom dodavanja išla prema Karahmetoviću na stranu, a i tačno se vidi da je jedan od igrača Slobode ostao ispred.

Oglasi

Karahmetović je primio loptu i odmah šutirao, tako da fudbaler Stupčanice koji je bio u sredini nije imao nikakav uticaj na igru. Ovu situaciju pogledajte OVDJE.

Velika greška sudije u derbiju sezone u to nema dileme.

Ekipe su susret počele u sastavima:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Stupčanica: Milićević, Odinaka, Bešić, Subašić, Aletić, Božić, Karahmetović, Beganović, Bajrić, Alić, Islamagić.

FK Sloboda: Muminović, Mujkić, Hasanović, Husejinović, Dilaver, Dervišagić, Kurtalić, Ćivić, Hadžibeganović, Kalesić, Ignjatović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1707657442
Jedan je sigurno bio u opsajdu od ove dvojice koji su u razmaku od možda.2m I ako neko misli da pomocni sudija vidi kome je Lopta upucena.onda vi nista normalni....u proslom koju su su njih spasile sudije na isti nacin? Tad je bilo regularno ponistiti pogodak??
1 4
Amaru
Guraju ove odvratne tuzlake, 100 godina bez titulic....sisoja ispada sa dva tuzlanska kluba iduce sezone
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi