6

Komentari (6)

Delegat
Smetljare guraju svim silama a oni nisu ni za ove lige
user1707657442
Jedan je sigurno bio u opsajdu od ove dvojice koji su u razmaku od možda.2m I ako neko misli da pomocni sudija vidi kome je Lopta upucena.onda vi nista normalni....u proslom koju su su njih spasile sudije na isti nacin? Tad je bilo regularno ponistiti pogodak??
Hipo
Kako mislis "da li sudija vidi kome je lopta upucena". Pa to mu je posao moronu. Al sta ocekivati od nekog ko pise oPsajd.
Amaru
Guraju ove odvratne tuzlake, 100 godina bez titulic....sisoja ispada sa dva tuzlanska kluba iduce sezone
zlatantz
Ko koga gura kad je od strane stupcanice i slobode koji imaju pare i mperativ plasmana u PL mo vidjeli proslo kolo kad u svlaconicu stupcanice ulazi presjednik i daje odreddjenu svotu novca za pobjedu kapiteni i + bonus od 50% ... Tako da nema price onaj koji ima vise para taj ide i dalje borba izmedju 1 mjesta i 2 mjesta je borba samo je bitno ko ima vise kesa.. i jedni i drugi kupuju bodove gdje se kupit moze, sudije se kupuju to nije javna tajna nikakva . Zato nema potrebe da mi gledaoci komentarisemo jel gol ili nije bio regularan ili nije ima tamo u savezu ko to prati .
Sakme80
Ma sta se pravdaš ****ima? Kada njihovom klubovima ne ide najbolje i bore se za opstanak ili eventualno Evropu tada opletu po Tuzli, to ti je tako. Seljačka priča. Bolje 100 godine bez titule nego svakakva titula puna skandala i krađe i kupovine.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti