Suarez će zaigrati za reprezentaciju uprkos povredi

Stisnut će zube

Suarez će zaigrati za reprezentaciju uprkos povredi

Sjajni napadač Barcelone Luis Suarez je sinoć povrijedio zadnju ložu desne noge na utakmici finala Kupa kralja protiv Seville.

Urugvajac je teren napustio s bolnom grimasom, a javnost u njegovoj domovini se odmah zabrinula za Suarezov status na predstojećoj Copa Americi.

Prema trenutnim informacijama, Luis Suarez je spreman stisnuti zube i zaigrati za svoj nacionalni tim uprkos činjenici da neće biti 100% spreman, barem ne za prvu utakmicu koja se igra 5. juna.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo, Luis Suarez se početkom ove godine vratio u nacionalni tim nakon odrađene suspenzije zbog sukoba sa Chiellinijem na Svjetskom prvenstvu 2014. godine i za Urugvaj bi zaista bio neviđeni hendikep da su ponovo ostali bez svog najboljeg fudbalera i to u posljednji trenutak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi