"Suarez je začepio usta mnogima"
(Foto: EPA)

Ter Stegen nakon meča

"Suarez je začepio usta mnogima"

M. Šljivak

Luis Suarez odveo je sinoć Barcelonu do pobjede protiv Intera.

Iskusni Urugvajac je postigao dva prekrasna gola u preokretu i pobjedi svog tima, a nakon meča je zanimljiv nastup pred novinara imao njegov timski kolega, golman Marc-Andre ter Stegen.

Pohvalio je Nijemac iskusnog napadača, a njegove riječi sasvim sigurno odzvanjaju...

"Suarez je ovim nastupom začepio usta mnogima", rekao je Ter Stegen i dodao je:

"Uvijek je bio maksimalno fokusiran i davao je sve od sebe. Znali smo ko nam igra u napadu, on je uvijek tu da zabije gol kad najvijše treba", poručio je Ter Stegen.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Sa druge strane u Interu nisu nimalo zadovoljni odlukama sudije Damira Skomine i njega krive za poraz na Nou Campu.

Nerazzurri nakon dva kola imaju samo jedan bod i naredni meč protiv Borussije iz Dortmunda bi uveliko mogao odrediti njihov put u Ligi prvaka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Barsa u prvom nije sutnula na gol kako treba, dok je Inter mogao da 5 komada da, Martinez je imao 5 sansi a jednom pogodio.steta, fudbal se igra 90 minuta, Conte zatvara utakmicu i cuva bod, umjesto da pobjedi, gubi sve na kraju.Jose broj 2.
1 0
luks-02
I pored toga što je dao 2gola Suareza prodat što prije dok još mogu nešto dobit za njega.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi