Suarez vrijeđao Gabriela, a on mu brilijantno odgovorio

Pokazao veličinu

Suarez vrijeđao Gabriela, a on mu brilijantno odgovorio

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u prvom meču polufinala Kupa Kralja na domaćem terenu savladala Valenciju sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Luis Suarez.

Urugvajski napadač sinoć je bio u svom elementu, a pored toga što je zatresao mrežu gostiju uspio je da uđe i u raspravu sa defanzivcem Šišmiša, Gabrielom Paulistom. Suarez i Gabriel su razmijenili nekoliko riječi, a igrač Valencije otkrio je šta se dešavalo.

Naime, Suarez je prvi počeo verbalni sukob nakon što je Gabrielu rekao da je "cagon", to znači, blago rečeno, kukavica. Gabriel je odlučio odgovoriti Urugvajcu, a sigurno je da Suarez nije očekivao takav odgovor.

"Rekao mi je da sam cagon, a ja sam njemu rekao da je dobar igrač i da mislim da je jedan od najboljih napadača na svijetu", kazao je Gabriel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi