Subić napušta Partizan: Željo me već kontaktirao

Mladi bh. fudbaler mijenja klub

Subić napušta Partizan: Željo me već kontaktirao

Aleksandar Subić (22) u narednim danima će najvjerovatnije okončati svoju epizodu u Partizanu. 

Ovaj 22-godišnji fudbaler u beogradski klub je stigao u augustu 2015. godine iz Borca, a premda je u početku bio standardan, spletom okolnosti izgubio je svoje mjesto u početnoj postavi i kao najbolja opcija za obje strane nemeće se odlazak iz Humske. 

Da je na izlaznim vratima Partizana potvrdio je Subić za SportSport.ba, a nije krio ni da je kontaktiran od strane čelnika FK Željezničar. 

"Vjerovatno odlazim iz Partizana. Hoće li to biti posudba ili raskid saradnje, stvarno ne znam, ali sve je izvjesnije da od naredne sezone neću biti ovdje", kazao nam je Subić i potom dodao:

"Ne krijem da je nekoliko klubova zainteresovano za moje usluge. Iz BiH me kontaktirao Željezničar, ali za sada ne znam još ništa. Početak je prijelaznog roka", dodao je Banjalučanin. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U protekloj sezoni Subić je odigrao deset prvenstvenih utakmica, a ugovor sa Partizanom mu važi do ljeta 2019. godine. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije